A TOT JUGAR creiem que cal aconseguir que el jugador se submergeixi plenament en la ficció, que visqui una experiència única. Per això els nostres jocs contenen:

Una trama emocionant i sorprenent

“El cotxe circula per una zona de carrerons foscos i tèrbols. Finalment s'atura davant d'una nau industrial. Us treuen del cotxe amb una empenta i us condueixen cap a l'interior per una porta lateral.”

“Conduïu de pressa. Si esteu encertats hi podria haver un assassinat en qualsevol moment. Quan arribeu a l'adreça indicada veieu clarament el cotxe fúnebre aparcat a la porta. Deixeu el cotxe en doble fila i correu cap al portal.”

“Us quedeu a terra una bona estona, ordenant els pensaments. Us adoneu que heu estat molt ingenus, que heu deixat que una idea us ofusqués. En veure tan clara una possibilitat n’heu deixat de banda qualsevol altra i ara el castell de cartes s’enfonsa i no teniu res.”


Materials en suport físic
Materials físics pels jocs de detectius

Històries participatives en què les decisions dels jugadors condicionen els esdeveniments.

“Si decidiu fer la trucada obriu el sobre A i només l'A. Si decidiu no fer-la obriu el sobre B i només el B”

“Si decidiu informar a Teobaldo Griñán obriu el sobre A i només l'A. Si decidiu conduir sense aturador fins més enllà dels Pirineus obriu el sobre B i només el B. Si decidiu dur-los a la comissaria obriu el sobre C i només el C.”


Materials en suport digital
Materials digitals pels jocs de detectius

Noves tecnologies com els web i els codis QR

Recursos a internet pels jocs de detectius
 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma