Salveu Romeu! Canvieu la història trobant l'antídot
Del 14/5/16 al 29/5/16
Edat recomanada: 12+
Gran Teatre del Liceu
Inscripcions aquí (reserveu una plaça per equip, no per persona)


"Sou Romeu. Davant la tomba de Julieta, acabeu de prendre-us un verí mortal. I de sobte, la vostra enamorada desperta! La seva mort falsa formava part d’un pla del qual no us heu assabentat. Accediu al maletí del Dr. Lorenzo, però no en sabeu la contrasenya ni sabeu quin aspecte té l’antídot que us salvarà la vida. Disposeu de dues hores exactes per esbrinar-ho i canviar la història..."
Així comença Salveu Romeu! Canvieu la història trobant l'antídot, un joc creat per Tot Jugar per promocionar l’òpera I Capuleti e i Montecchi, que es representa al Gran Teatre del Liceu del 17 de maig a l'1 de juny.

Dins un maletí protegit amb contrasenya hi ha diverses pocions. Només una és l’antídot que salva la vida de Romeu. Els tres primers equips en descobrir-lo dins el marge de temps establert, guanyaran els premis establerts. Per esbrinar la combinació i les característiques de la poció correcta, els jugadors hauran de resoldre 6 proves, a les quals accediran visitant diversos comerços de l’entorn del Liceu.

L’activitat està adreçada a un públic adult, però també a famílies amb joves majors de 12 anys.

 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma