El joc és una activitat inherent a l'ésser humà. Tots nosaltres hem après a relacionar-nos amb el nostre àmbit familiar, material, social i cultural a través del joc. Jugar és la millor manera de millorar les capacitats socials, organitzatives i de gestió d’un individu.

És molt habitual que entre els treballadors d’una empresa apareguin problemes de comunicació, d’organització, recels, desunió i individualismes. Com passa en una màquina, cal revisar i greixar els engranatges sovint, per tal que funcioni de la millor manera possible. Des de fa anys, les activitats de Team Building s’han demostrat efectives en aquesta tasca i han esdevingut interessants per a les empreses.

A Tot Jugar simplifiquem les coses, eliminem els elements innecessaris i centrem esforços en dissenyar un joc que realment ens permeti aconseguir els objectius de millora. Senzill, però efectiu. D’aquesta manera reduïm enormement el preu i millorem els resultats.

Cada joc permet treballar unes àrees concretes i un cop finalitzat ens permet ser conscients de la feina feta i dels beneficis obtinguts.

Demana el catàleg complet aquí.


poster mini Quico Giralt: el cas de la pizzeria Tomassi
 

El llegat de Gaudí
 

Empreses amb les que hem treballat:
Clients amb els que hem treballat
 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma