Exploradors del Born

3 i 17 de febrer, 3 i 17 de març de 2018
Equips de 2 a 6 jugadors
12.30h (cal arribar 15 minuts abans)
Activitat gratuïta, apta per a jugadors novells i experts
Barri del Born (Barcelona)


El 2017 vam estrenar –amb els comerciants de la Plaça Reial– un nou joc adrenalínic i apte tant per a jugadors novells com experimentats. Ara que arriba 2018, traslladem aquest format al barri del Born. La mateixa mecànica, amb nous comerços i nous continguts.

Una seixantena de jugadors, agrupats en tres bàndols i armats amb els seus telèfons mòbils, exploren els comerços del Born durant una hora trepidant, capturen codis QR mitjançant una app i responen preguntes que els permeten sumar punts i mantenir el màxim de comerços sota el seu domini. L’estratègia, l’organització i la gestió del temps seran claus perquè el color del teu bàndol inundi el barri!

Encara no us en feu una idea? Mireu algunes fotos de l’activitat a la Reial.

Podeu inscriure-us escrivint a born@totjugar.cat indicant sessió de joc, número de persones i telèfon de contacte. Si hi ha places disponibles, rebreu un correu de confirmació. És imprescindible disposar de, com a mínim, un telèfon mòbil Android amb connexió a Internet, on haureu de descarregar una aplicació que hem creat especialment per aquest joc.

 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma