Palamós Escape

11 i 12 de maig de 2019
Equips de 2 a 5 jugadors
Edat mínima recomanada: 12 anys
Durada: 75 minuts


Octubre de 1543. La flota dels corsaris turcs de Barba-rossa ha saquejat Cadaqués i Roses i s’acosta ara cap a Palamós. Conscients de la crueltat dels pirates, els habitants de la vila intenten contenir l’escomesa mentre reuneixen els objectes de valor i es disposen a abandonar les seves cases. Aconseguireu escapar de les urpes invasores abans de ser venuts com a esclaus o executats sense compassió?

El joc es desenvolupa als carrers de Palamós, seguint una línia narrativa a través d’enigmes i trencaclosques lògics i vehiculat per una aplicació mòbil molt intuïtiva. Cal disposar d’un telèfon mòbil Android on haver descarregat prèviament l’aplicació Palamós Escape. Mentre es juga no cal estar connectat a internet.

Per participar a Palamós Escape caldrà disposar de la polsera oficial del Terra de Mar, que costa 4€ i dona accés a les activitats, a la navegació en vaixell tradicional, a l'entrada al Museu de la Pesca i les portes obertes a totes les embarcacions visitables. Aquestes polseres es podran adquirir al punt d'informació, ubicat davant el Museu de la Pesca.

Podeu inscriure-us aquí.

 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma