Estrenem la gimcana familiar Pelegrins del temps

27 d'abril de 2019
1a sessió: 17.00 - 2a sessió: 18.30
Adreçat a famílies a partir de 8 anys
Activitat gratuïta
Corbera de Llobregat


En el passat, Corbera era considerat un poble de camí, de pas. Els devots de Santa Magdalena compartien parada amb els viatgers que recorrien el Camí Ral de Barcelona a Vilafranca. Avui, degut a una bretxa temporal, pelegrins i viatgers de totes les èpoques i condicions han fet acte de presència a la Corbera actual. Cal ajudar-los a tornar al seu temps i, posteriorment, tancar la porta dimensional.

Pelegrins del temps és una gimcana fotogràfica que recorre el nucli antic de Corbera de Llobregat tot descobrint-ne la seva història. Per reestablir-hi l'ordre i fer tornar els personatges -il·lustrats per Alicia Teba- al passat al qual pertanyen, cada equip haurà de superar diversos reptes d'observació, creativitat i enginy adreçats a tots els membres de la família. Recomanem una edat mínima de 8 anys.

El dissabte 27 d'abril es realitzaran dues sessions, la primera a les 17.00 i la segona a les 18.30. Les inscripcions són gratuïtes, però com que les places són limitades cal reservar prèviament escrivint a turismecorbera@corberadellobregat.cat. El punt de trobada i inici de joc serà a la plaça Bartomeu i Pere Selva.

 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma